Loading…

MISSIE

Talent activeren, boosten en versterken. Kortom, ‘impact’ maken, geeft mij ongelofelijk veel energie en voldoening. Mijn passie
voor empowerement is eindeloos en zeker niet nieuw. Mijn studiekeuzes, vrijwilligerswerk én carrièrekeuzes staan al altijd in teken van de honger om impact te maken. Op mensen én hun omgeving. Ik geloof dat verborgen talent zich ontwikkeld als een ruwe diamant. Met de juiste tools, expertise en vakmanschap kan je haast van elke ruwe steen een blinkend sieraad maken.

Mijn missie is om uiterst kwalitatieve workshops & diepgaande coachings aan te bieden met een zo hoog mogelijk vermogen om elke deelnemer te activeren & inspireren. Het doel van een training beoogt altijd het versterken van de capaciteiten van een deelnemer. Zelfreflectie uitlokken, kennis vergaren of door goesting, ondernemerschap en zelfzekerheid te boosten.

Inspirerende speeches, spannende presentaties, storytelling, vette workshops. Allemaal in een sausje van humor, rock”n”roll,een tikkeltje rebels maar vooral heel effectief. Met een bibliotheek aan boeken (Psychologie – Biologie – Sales & Marketing), een Tedtalk verslaving en een hoog showgehalte probeer ik mijn impact op iedereen rond mij elke dag te versterken.