Loading…

MINDSET

Wil jij ook raketpiloot worden?
Dat kan! Je hoeft enkel onderstaande principes te volgen.
Voor je het weet ben je lid van de raketclub.

Kies je doel en hang er een engagement aan vast.
Stel je droom is om een marathon te kunnen lopen. Schrijf je dan meteen in voor dergelijk evenement. Heb je net een band opgericht, leg dan onmiddellijk je eerste concert vast. Dromen alleen is niet genoeg, je moet een dit verbinden met een engagement. Zo kies je exact waar je raket zal belanden.

Eenmaal je engagement vastligt kruip je in je workshop. Hier doe je de nodige research en ontwikkeling om je raket in elkaar te boksen.

  • Ga op zoek naar je voorgangers. Wie heeft al eerder voor dezelfde uitdaging gestaan. Hoe heeft die het precies aangepakt? 
  • Lees boeken, heel veel boeken. Over alles is er ooit al wel eens geschreven. 
  • Youtube tot je erbij neervalt. Net zoals boeken bestaan er honderden tutorials die je kunnen helpen jouw raket in elkaar te knutselen.
  • Experimenteer er op los. Probeer dingen uit die je hebt ontdekt. Alleen zo ga je ontdekken of het ook voor jouw werkt. 
  • Testen, oefenen, jezelf trainen, .. 

Tijd om wat rock’n’roll toe te voegen.
Fuel of ‘rocketpower’ is datgene dat jezelf, anderen of jouw project de nodige boost kan geven. Zo kan het je helpen de lancering succesvol te maken.

Wil jij graag raketkracht toevoegen? Klik dan snel hier.

Tijd voor de lancering!
Een raket gaat met immense kracht richting z’n doel. Niets of niemand staat een raket in de weg. Er zijn 3 mogelijke scenario’s.

Woehoew! Je hebt je doel bereikt. Kies opnieuw een target,
leg een engagement vast, .. en GO!

Geen lancering? Dit wil zeggen dat je je engagement niet bent nagekomen.
Misschien had je schrik, is er iets tussen gekomen of gewoonweg pech gehad. Geen nood! Stel opnieuw een target,.. en GO!

Ai! Gecrasht. Op het eerste zicht lijkt dat een ramp. De kans dat het vreselijk aanvoelt is groot. Maar! Denk je dat we bij de eerste poging, met onze eerste raket op de maan zijn kunnen landen? Natuurlijk niet. Het maakt niet uit hoeveel raketten je nodig hebt om je doel te bereiken. Zo lang je maar uit elke mislukte lancering iets nieuws bijgeleerd. Terug naar de workshop,.. en GO!